Παροχές

Το Ωδείο Μελοποιία παρέχει στους σπουδαστές του την δυνατότητα να συμμετέχουν σε σεμινάρια και σε διάφορες εκδηλώσεις του ωδείου.  Όπως:

Σεμινάρια

ωδείο μελοποιία σεμινάριο ηλεκτρικής ακουστικής κιθάρας με τον Δημήτρη Σινογιάννη

Το ωδείο Μελοποιία διοργανώνει ετήσιους κύκλους σεμιναρίων σε διαφορετικές μουσικές κατηγορίες! Σκοπός αυτών των σεμιναρίων είναι η διεύρηνση αλλά και ενημέρωση των σπουδαστών. Οι εισηγητές είναι γνωστοί καθηγητές μουσικής και αναγνωρισμένοι μουσικοί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ενδεικτικά: Δημήτρης Σινογιάννης, Λία Βίσση, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Δημήτρης Μουτάφης… Δείτε εδώ όλες τις συνεργασίες του ωδείου μας.

 Εκδηλώσεις

Πολλές και διαφορετικές οι δραστηριότητες του ωδείου μας! Από τα μουσικά σχήματα και τις συναυλίες που δίνουν: Band Program, Στίχος Ελληνικός, Νότες Κλασικές, ως την πρωτοπόρα εκδήλωση «Πολιτιστική Εβδομάδα» και «2ήμερο φεστιβάλ ελληνικού και ξένου τραγουδιού, «Μια μέρα χαράς». Στο φωτογραφικό μας αρχείο μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις μας

 

band program modus

 

 

 

 

 

 

 

 

[/content_band]

 Summer and Winter Camps

Μια ακόμη πρωτοπορία από το ωδείο Μελοποιία.Οι καθιερωμένες πια εκδρομές με σπουδαστές και καθηγητές του ωδείου δύο φορές τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι. Παίζουμε, εκπαιδευόμαστε, μαθαίνουμε για τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας, ερχόμαστε πιο κοντά!

Εκπτωτική κάρτα

Εκπτωτική κάρτα από το 2011. Πρώτο το ωδείο Μελοποιία καθιέρωσε την εκπτωτική κάρτα για τους σπουδαστές του.

 ωδείο μελοποιία σπάρτη εκπτωτική κάρτα

Λοιπές Παροχές

προσφορές & παροχές από το ωδείο μελοποιία σπάρτη
Γιατί μόνο εμείς μπορούμε και τηρούμε αυτά που υποσχόμαστε! Εκπτώσεις και παροχές γιατί η μουσική είναι για όλους!