σεμινάριο μουσικοκινητικής 2018 ωδείο μελοποιία

Σεμινάριο Μουσικοκινητικής 2018 Ωδείο Μελοποιία

«Πώς μέσα από τη μουσική και τις μουσικές δραστηριότητες διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του παιδιού, καλλιεργείται ο σεβασμός, η ομαδικότητα, αλλά και η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση»;

Το Ωδείο Μελοποιία διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «Με τη μουσική εκφράζομαι, συμμετέχω, συνεργάζομαι», το Σάββατο 3/2 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο Μενελάιον.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο επίκεντρο βρίσκονται τα παιδιά και η αλληλεπίδραση με τους γονείς τους και τους ενήλικες που τα περιβάλλουν.

Πώς μέσα από τη μουσική και τις μουσικές δραστηριότητες διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του παιδιού, καλλιεργείται ο σεβασμός, η ομαδικότητα, αλλά και η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση;

Στο βιωματικό σεμινάριο μουσικοκινητικής αγωγής οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν ενεργά σε μουσικές δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την ελεύθερη έκφραση μέσα σε ένα πλαίσιο αλληλεπίδρασης, συνεργασίας και ομαδικότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς μαζί με τα παιδάκια τους (6 μηνών – 6,5 ετών) και σε εκπαιδευτικούς προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο του Ωδείου: 2731029144

Εισηγήτρια: Παλαιοκώστα Τριάδα-Μουσικοπαιδαγωγός

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.